Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Aroma ansiktbehandling 

Rengöring, hudanalys och peeling sedan massage av ansikte, dekolletage och nacke med utvalda eteriska oljor för just dina behov. Avslutas med ansiktsmask och serum/ dagkräm valda utifrån din hudtyp.


Aroma ansiktsbehandling lyx 

Rengöring, hudanalys, peeling och ev. brynformning. En lång skön massage av nacke, dekolletage och ansikte med utvalda eteriska oljor för just dina behov. Avslutas med två ansiktsmasker och serum/dagkräm valda utifrån din hudtyp.


Ansiktsbehandling med IPL/RF 

En föryngrande ansiktsbehandling med laser som med sitt ljus värmer upp vävnaden för att stimulera hudens celler till att producera nya kollagen och elastinfibrer för en ungdomligare, fastare hud. Full effekt uppnås efter ca 3 månader och fler behandlingar behövs med jämna mellarum för en större effekt, minst en månad emellan.


Rengöring, hudanalys och peeling. SHR/E-light laser av ansikte och hals för hudföryngring sedan ansiktsmask. Avslutas med serum och dagkräm. Alla produkter anpassas efter din hudtyp.


Ansiktsbehandling med koppningsmassage 

Rengöring, hudanalys, peeling och massage med hjälp av sugkoppar. Följs upp med utvald ansiktsmask för din hudtyp och avslutas med utvalt serum, ögonkräm och ansiktskräm. Koppningsmassage i ansiktet ger finare lyster till din hud, stramar upp huden och är ett kraftfullt vapen i kampen mot rynkorna men även för dig med problemhud


Kemisk peeling

Rätt syra och styrka väljs ut på AHA-syran. Rengöring, syra behandling, neutralisering, ansiktsvatten och avslutande ansiktskräm. För bäst resultat kan behandling göras med 1-2 veckors mellanrum som en kur på 5-6 ggr

.

När det kommer till peeling med syror finns det ett stort utbud av olika syror som har lite olika egenskaper. Vi använder AHA, BHA och PHA syror utvalda utifrån din hud och önskad effekt.


AHA peeling kan vara ett bra alternativ vid:

-Pormaskar och acne

-Rynkor

-Grov storporig hud

-Ärr

-Pigmentfläckar

-Allmän uppfräschning av huden


Skinscrubber

Rengöring, hudanalys och sedan peeling med hjälp av en ultraljudsspatel. Efter peelingen appliceras ampull med serum och med hjälp av sonophores (ljudvågor) slussar vi ner serumet djupare ner i huden.

Vi använder endast naturliga produkter av hög kvalite utvalt för din huds behov.


En behandling som ger en ännu effektivare och djupare peeling än traditionella peelingkrämer. Förbereder och öppnar upp för efterföljande ampull som slussas ner i huden. Slutresultatet är en len återfuktad hud på djupet.


Hälsotester

HLB-blodanalys

En droppe torkat blod skickas för analys och i den kan man se indikationer på tarmtoxiner, vissa mineral och vitaminbrister, blodsockerstörningar, inflammatoriska processer och hormonobalanser. Mycket bra om man inte vet var man skall börja!


Get tested analyser

Hos mig kan du köpa hemtester för att testa olika brister/intoleranser t.ex. tester för:

Mage & Tarm

Näring

Signalsubstanser

Hormoner


Det finns en länk på hemsidan till GetTested där du hittar alla tester. Har du frågor kontakta mig.

Fransar & Bryn

Färgning fransar och ögonbryn

Färgning fransar och bryn. Inkl. brynformning med hjälp av hudvänligt vax och plockning med pincett. Färgningen håller i upp till 8 veckor beroende på faktorer som solning och hur snabbt dina fransar/bryn växer.


Lashlift 

Lashlift är en permanent av de övre ögonfransarna vilket ger ett lyft och en mer öppen och vaken blick. Det kan jämföras med effekten av att använda en ögonfranstång. Den sitter i upp till 6-8 veckor beroende på hur snabbt dina fransar växer ut. Färgningen ger lite extra effekt av lyftet.


Vi väljer tillsammans efter dina önskemål vilken form du vill ha  på fransarna.


Hårborttagning

Vaxning

Vi använder klassiskt rollon-vax till större  hudområden och ett speciellt men effektivt vax till känsligare områden där olja appliceras innan vaxet för ett skonsammare resultat. 

Vaxning utförs på:

 • Underben
 • Hela ben inkl. bikini
 • Lår
 • Ansikte
 • Armhåla
 • Bikini
 • Rygg/ Bröst
 • Armar
 • Näshår


IPL-behandlingar

IPL/RF (E-light/SHR)

 • Permanent hårborttagning
 • Hudföryngring
 • Rosacea/ Acne
 • Pigmentfläckar
 • Ytliga blodkärl


SHR (super hair removal) är ett vidareutvecklat system från traditionell IPL


SHR/E-light använder bara ca hälften av effekten via pigmenten. SHR/E-light på verkar också tillväxt av nya hår så hårväxten minskar även utan pigment. 


Detta ger en behagligare behandling och blir mer effektiv och med lägre risker. 


Fördelar med SHR/E-light:

 • Mindre smärta
 • Fungerar på alla hudfärger och hudtyper
 • Hög repetitionsgrad = mer effektiv
 • Hög genomsnittlig effekt för bra resultat
 • IPL/RF + in-motion teknologi (intensivt pulsat ljus + radiofrekvens)

Allt sker på bråkdelen av en sekund och känns nästan inte. En behandlingsomgång på minst 6- 10 behandlingar (ibland mer) brukar krävas med ca 4-5 veckors mellanrum.


Direkt före och efter behandlingen ska du inte sola. Inom ett par timmar efter behandlingen kan området hetta och få en rodnad. Det är helt naturligt och försvinner inom ett dygn. Undvik om möjligt makeup efter behandling, måste du så använd endast Mineralmakeup som är snällare mot huden. Använd gärna solskydd efteråt om du ska vistas utomhus. Huden har en omsättning av hudceller som tar ca 30 dagar, därför gör man inte behandlingen oftare än var 4:e- 5:e vecka.